
County Answer Comments
Abbeville No
Aiken No
Allendale No

Anderson Yes

"prohibits fireworks in county 
maintained parks. There is an 
exception for duly authorized park 
personnel or persons specifically 
designated by the county.

Bamberg No

Charleston Yes
Code of Ordinances: Article IV. 
Fireworks

Chesterfield No
Clarendon No

Darlington
No "No in the unincorporated areas"

Dillon No

Dorchester Yes
Code of Ordinances:  Sec. 28-7. - 
Discharge of fireworks.

Florence No
Jasper No
Lee No
Newberry No
Richland Yes
Saluda No
Union No
% of 
Participation

39%
Total % Yes = 22%
Total % No = 78%

Survey: SCAC Fireworks Ordinance Survey
Question: Does your county have an ordinance which prohibits or 
otherwise regulates fireworks in your jurisdiction?
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